seu de pp a eivissaAquesta matinada han intentat prendre foc a la seu del PP d’Eivissa. Alguna o algunes persones, utilitzant líquid inflamable segon sembla, han provocat un foc que ha danyat la porta d’entrada i ha produït una gran fumerada que ha afectat torts els pisos de l’edifici i ha motivat la intervenció dels bombers. Sortosament no hi ha hagut danys personals i el foc no ha pogut penetrar a l’interior de la seu del PP.

EU condemna enèrgicament aquesta actuació que ha posat en perill la vida de les persones i pretenia causar danys importants a la seu d’un partit polític. Actuacions com aquesta són èticament reprovables i perseguibles penalment. Esperam que els seus responsables siguin identificats, detinguts i posats a disposició judicial per a respondre dels seus actes.

EU manté extraordinàries discrepàncies amb les polítiques que aplica el PP tant des del punt de vista social com des del de les llibertats públiques, que restringeix sistemàticament i encara vol restringir més, però entenem que aquestes no són maneres de mostrar l’oposició a les seves polítiques. Al contrari, accions com aquesta es solen aprofitar com a excusa per a polítiques més repressives i autoritàries i desacrediten els moviments d’oposició.

EU, alhora que es solidaritza amb els membres del PP que han sofert aquesta agressió del tot inacceptable, vol manifestar que continuarà en la lluita contra les polítiques d’aquest partit, però utilitzant exclusivament les eines de la mobilització social pacífica, el convenciment i la crida a derrotar-les en les urnes, que és al final on s’ha de demostrar la voluntat de canvi de la ciutadania, fins i tot en una democràcia tant imperfecta com la nostra. Accions com les que s’han produït contra la seu del PP d’Eivissa no són únicament condemnables des d’un punt de vista ètic, sinó que suposen un monumental error polític.

 

Share This