reynes vol un mao de carto-pedra“Una ciutat de cartró pedra”, així ha qualificat Àgueda Tur, coordinadora de l’assemblea de Maó d’Esquerra de Menorca Esquerra Unida, el Maó de la batlessa Reynés, en referència a la notícia de la col·laboració entre  l’Ajuntament i el Col·legi d’Advocats de les Illes Balears per ajudar famílies en risc de desnonament.

Àgueda Tur critica que la batlessa s’hagi fet justament ara la foto amb el degà del Col·legi d’Advocats quan la gent té problemes amb les seves hipoteques des de fa temps i l’Ajuntament no ha fet res, ni tan sols declarar-se municipi lliure de desnonaments, i ocasions no li n’han faltat. “A més, continua Àgueda Tur, des de fa més dos anys la PAH treballa per assessorar totes les famílies afectades i la batlessa no s’hi ha fet cap foto ni ha fet cap declaració reconeixent la seva labor. La recent visita d’Elena Cortés, la consellera d’Habitatge de la Junta d’Andalusia, ens ha demostrat que les administracions poden lluitar contra els desnonaments, però el PP a Maó, a Menorca i a la resta de les Balears només respon amb desídia.”

En definitiva, “és una operació de maquillatge més de les moltes que ens regala darrerament l’Ajuntament de Maó. La desaparició de la primera línia del regidor Botella, les paelles i les bunyolades, fotos arreu i, per acabar-ho d’arrodonir, un programa de Nadal farcit d’activitats sí, però amb l’indolència de la batlessa Reynés i del seu equip de govern oblidant les famílies que celebraran un Nadal sota mínims, en situació de pobresa energètica, de risc d’exclusió social en un Maó de cartró pedra”, ha denunciat la coordinadora de Maó.


Assemblea local de Maó d’
Esquerra de Menorca – Esquerra Unida

Share This