Han deixat en una situació molt greu el sector audiovisual

tvmallorca-apagadaUn dels pocs compromisos electorals complits per part del PP fou la liquidació de la Radiotelevisió de Mallorca, un mitjà de comunicació que destacava pel seu pluralisme informatiu. Amb la seguretat de que era molt més fàcil controlar IB3 com a instrument de propaganda política, eliminaren una emissora que no era del seu gust.

La liquidació d’aquest ens públic a estat plegat d’irregularitats reconegudes fins i tot en sentència judicial. Una de les moltes conseqüències negatives que ha generat aquest procés és el deute generat amb les empreses d’audiovisuals que es situa en torn al milió d’euros.

El Consell de Mallorca, com diuen els productors, “es renta les mans” davant aquest deute que deixa les empreses amb una situació desesperada, que les porta a la desaparició i a la pèrdua de llocs de treball.

EU afirma que el Consell de Mallorca no es pot desentendre d’aquest deute amb argúcies legals i que ha de fer front a la situació aconseguint, en el termini més breu possible, un acord amb les productores que permeti el cobrament dels deutes i el manteniment de les empreses.

Share This