No només ignora el conjunt de la comunitat educativa sinó que també ho fa amb una alta institució de l’Estat

Camps passant de la defensora del pobleL’autoritària i ignorant consellera d’Educació, la que vol acabar amb la “imposició” del català i que, a pesar d’això, des de la seva estultícia anomena “Trepitja” l’informe PISA, no només ignora les reclamacions dels docents i del conjunt de la comunitat educativa i manté de manera inflexible l’aplicació del TIL, a pesar que ja s’ha demostrat que genera grans problemes als estudiants, incapaços de seguir les explicacions en llengua anglesa, sinó que també ignora els requeriments que se li fan des de la mateixa Oficina de la Defensora del Poble.

La Fapa va demanar ja fa temps la intervenció de la Defensora del Poble com a mediadora davant “el conflicte que està vivint la comunitat educativa de les Illes”. La petició de la FAPA sembla del tot justificada a la vista de la conflictivitat que ha generat el Govern de Bauzá, que ha provocat una llarga vaga indefinida dels docents, i la major manifestació que s’hagi vist mai a la nostra comunitat. Una conflictivitat que segueix completament viva com ho demostra la jornada que es va celebrar ahir a la major part dels centres educatiu.

La prepotència i la ignorància del Govern els ha portat a renunciar al diàleg i optar per la imposició. Han desatès totes les consideracions fetes des dels sectors educatius i científics i, fins i tot, rebutjaren l’assenyada oferta del rector de la UIB de mediació en el conflicte. Per si això no fos prou, tampoc contesten els requeriment que li fan des de la institució defensora del poble que els reclama, per tercera vegada i de manera urgent, que li enviï un informe sobre la situació.

Aquesta actitud és inconcebible en qualsevol govern, que està sotmès al control de les seves actuacions per part d’aquest òrgan constitucional. Aquesta és l’actitud “democràtica” de la que tant presumeix el Govern de Bauzá i Camps. Segurament consideren que aquesta “intromissió” de la Defensora del Poble és per a “doblegar” el Govern. Un Govern que com es sap, només es doblega i es posa en actitud genoflexa davant els grans empresaris i els poders econòmics.

Share This