cami-de-cala-boquerLa dreta que governa l’ajuntament de Pollença (PP i PI) ha aprovat la modificació del camí de Bóquer  atenent la petició dels propietaris de la “possessió” que es veu que es senten molestos quan persones plebeus passant per les proximitat de les seves edificacions tant exclusives.

El camí que ara es vol suprimir és un camí públic tradicional ben integrat en el paisatge de la zona. No hi ha cap motiu d’interès general que justifiqui el seu canvi, que suposa allargar el seu traçat, desviant-lo i fragmentant una zona rústica ben conservada. Per si això fos poc, segons els mapes arqueològics, el nou camí que es proposa afectaria el jaciment romà de Bocchoris, pendent d’excavació.

EU s’oposa rotundament a aquesta modificació que suposa un atac al nostre patrimoni històric i genera unes molèsties innecessàries als usuaris del camí tradicional, només per fer el gust al propietaris de la “possessió”, que volen exclusivitat sobre el territori i evitar que el conjunt de la ciutadania continuï utilitzant un camí que té un traçat que s’ha vengut utilitzant de manera pública al llarg de molts anys.

Per últim, EU rebutja l’actitud dels partits de dretes que han proposat aquesta modificació que només va en benefici  d’uns particulars i perjudica l’interès general. Les autoritats municipals han d’estar per a protegir i augmentar els drets del conjunt d’habitants del municipi i no han de posar el càrrec que els han donat el conjunt de votants al servei d’una única familia.

 

Share This