Foto acomiadament any 2013

Manel Carmona es dirigí a militants i plataformes reivindicatives que acudiren a la seu d’EU a acomiadar l’any:

«Les mobilitzacions de les que heu estat protagonistes fan que avui el PP sigui més feble, avui el PP no guanyaria les eleccions»
«Estam cridats a construir l’Alternativa i tornar l’esperança a la ciutadania, i enguany tenim una fita per avançar en aquest objectiu, les eleccions Europees»
«Els nous militants d’EU que proveniu del PSOE, teniu aquí ca vostra, aquesta és la família de l’esquerra, una família que amb vosaltres és cada dia més forta i plural»

Ahir va tenir lloc el tradicional i fraternal refrigeri que organitza EU per acomiadar l’any i felicitar el 2014

A una seu ben estibada, amb simpatitzants, militants i activistes de plataformes reivindicatives i associacions, el Coordinador de la formació, adreçà unes paraules als nombrosos assistents que van omplir la seu d’EU fins al carrer.
Manel Carmona va agrair el compromís i l’esforç de la militància, dels sindicalistes i dels activistes d’associacions i plataformes reivindicatives. «Les mobilitzacions de les que heu estat protagonistes fan que avui el PP sigui més feble, avui el PP no guanyaria les eleccions»

Manel Carmona agraí el treball col.lectiu de l’organització que ha doblat l’afiliació en poc més d’un any, i que està assolint una importantíssima extensió territorial arreu de les Illes, en aquest sentit va adreçar unes paraules dirigides als adherits nouvinguts que han abandonat el PSOE per afiliar-se a EU, «Els nous militants d’EU que proveniu del PSOE, teniu aquí ca vostra, aquesta és la família de l’esquerra, una família que amb vosaltres és cada dia més forta i plural, i el més important, no us defraudarà, ara estau a l’esquerra que no pacta amb la Troika».

Carmona no va voler deixar passar que el 2014 és un any electoral: Tenim alternatives, tenim programa, sabem que hi ha una sortida social a les polítiques neoliberals a les que el PP i PSOE van obrir la porta amb la reforma constitucional de l’article 135 que ens subordina als interessos de la banca i la Troika. Estam cridats a construir l’Alternativa i tornar l’esperança a la ciutadania, i enguany tenim una fita per avançar en aquest objectiu, les eleccions Europees»

 

Share This