L’Assemblea d’EU de Palma cel•lebrada el passat dissabte va aprovar la convocatòria de la II edició dels premis Emili Darder.

emilidardercanavesAquest certàmen vol reconèixer a les persones i les entitats més significatives de Palma el 2013 en els camps més característics de la política del batle republicà de Palma: Educació i Cultura, Salut Pública i Benestar Social.

La principal novetat per l’edició dels premis 2014, que s’entregaran dia 24 de febrer, coincidint amb la conmemoració de l’afusellament d’Emili Darder, és que qualsevol persona o entitat pot fer les seves propostes de candidatures per aquest guardó. Basta amb omplir els documents adjunts i fer-los arribar a  palma@eu-balears.org o a la seu d’EU de Palma, al carrer Patronat Obrer 23.

Els guardonats en l’edició 2013 varen ser ATHUSE (Assemblea de Traballadors del Hospital Universitari Son Espases), Plataforma Crida i PAH  Mallorca.

Share This