S’ha demostrat que l’excusa per a rescindir el contracte amb la constructora és falsa

Els pares i mares dels infants escolaritzats a sa Bodega ja no poden més i protesten i reivindiquen amb força la finalització de les obres del col·legi de sa Bodega i la seua obertura immediata. Per a EU la raó està de parts dels pares i no és acceptable la decisió de la Conselleria d’aturar les obres quan només queden petits detalls pendents, i convocar un nou concurs. Aquesta decisió allargaria de manera indefinida l’obertura del col·legi que, després d’anteriors retards, s‘havia d’haver obert a primers de gener.

No s’entén l’obstinació de la Conselleria, que utilitza arguments falsos per a justificar la seua decisió. Els pares i mares han descobert que no és cert que hi hagi un sobrecost que obligui a fer un nou concurs. Si això és així, és legítim preguntar-se quins interessos inconfessables hi ha davant aquesta decisió de la Conselleria. Però siguin quins siguin no es pot permetre un nou ajornament indefinit de l’obertura del centre.

El col·legi de sa Bodega ja va patir retards exagerats quan el descobriment de restes arqueològiques va motivar la necessitat de la seua excavació i posteriorment la modificació del projecte. Tots aquests tràmits es varen dur a terme amb una lentitud exasperant, que s’hauria d’haver intentat compensar amb l’agilització del projecte una vegada que es reprengueren les obres, però en comptes d’això, amb decisions incomprensibles, la Conselleria acumula retard sobre retard, utilitzant la mentida per intentar justificar la seua decisió. Per la seua part, l’ajuntament de Vila tracta de quedar bé amb tothom i dóna la raó als pares i mares al mateix temps que inicia els tràmits per a la rescissió del contracte amb la constructora.

EU exigeix de la Conselleria que s’acabin les obres de sa Bodega sense més demores i que deixi d’enganyar els pares i mares, i a l’ajuntament de Vila –si és que de veritat està a favor de la finalització immediata- que deixi de col·laborar amb les maniobres de la Conselleria i que exigeixi que aquesta compleixi amb les seues obligacions de manera immediata.

299.png

 

Share This