dret-a-decidir-sobre avortamentEM-EU presenta a tots els ajuntaments amb representació o amb les candidatures en què forma part una moció sobre la interrupció voluntària de l’embaràs i pel dret a decidir de les dones.

El PP, a través del seu ministre de Justícia, està intentant introduir un debat fals i enganyós. EM-EU creim que el dret a decidir de les dones sobre la seva maternitat no es pot emmarcar en un debat aliè a la lliure decisió de les dones, que ens retorna a èpoques que crèiem passades. El dret de les dones a decidir sobre la seva maternitat no pot ser objecte d’intercanvi amb els estament religiosos i socials més reacionaris de l’estat espanyol.

Les dones no necessiten lleis que les releguin a posicions d’éssers immadurs i indefensos. Les dones són subjectes plens de drets i, per tant amb capacitat per prendre les seves pròpies decisions de manera autònoma i independent.

Des d’EM-EU defensam el dret a la interrupció voluntària de l’embaràs a la lliure decisió de les dones sense interferències, sense condicionants, sense tuteles ni penalitzacions.

Share This