Al mateix temps condemna el nou tracte de favor a la Infanta a la que es permetrà accedir en cotxe als jutjats

Frente-Civico-AnguitaEl jutge Castro ha autoritzat la personació en el cas Nóos del Frente Cívico “Somos Mayoría” per a exercir l’acció popular “contra totes les persones físiques i jurídiques fins ara imputades” ja que consideren que és “molt necessari reforçar la presència de la ciutadania” davant «la desmoralització, desconfiança i alarma ciutadana”. Aquesta nova acusació popular se suma a les que exerceixen “Manos Limpias” i els regidors socialistes del PSOE de l’ajuntament de València.

Tenint en compte que el PSOE ha deixat d’exercir qualsevol activitat, que des dels estaments oficials es protegeix a la Infanta i que la fiscalia ha esdevingut el seu advocat defensor, aquesta personació pot ser molt important per a la conclusió de les investigacions i per a formular les acusacions que corresponguin en funció del seu resultat. Per aquest motiu, EU celebra la providència del jutge Castro admetent la personació.

Per altra part, volem condemnar el tracte de favor que una vegada més es donarà a la Infanta autoritzant la seva arribada al jutjat en cotxe, “per raons de seguretat”. Des d’EU entenem que si els responsables policials que han proposat aquesta mesura són incapaços de garantir la seguretat de la Infanta en el curtíssim trajecte de la rampa que dóna accés als jutjats, el que haurien de fer és dimitir i no proposar mesures absolutament fora de lloc.

Share This