Conselleria Salut - IB SalutUna consellera i un conseller als que es va “convidar” a presentar la dimissió, un tot-poderós director de l’IB-Salut destituït, l’anunci del tancament de dos hospitals que es veren obligats a rectificar, la petició de compromisos de pagament per atendre els immigrants en els serveis d’urgències, un seguit d’esdeveniments que són una demostració clara de que el PP no té una política sanitària i que l’únic que els preocupa es retallar despesa i serveis i afavorir la sanitat privada.

Les dimissions, anunciades avui del gerent d’Atenció Primària de Mallorca, la subdirectora d’Infermeria de l’Ib-Salut i el secretari general d’aquest organisme, demostren el caos en el que està immersa la Conselleria de Salut i la manca d’objectius i de direcció política que pateix.

Tal vegada ens trobam en el preàmbul d’un nou canvi de conseller o, com a mínim, d’una remodelació important de la Conselleria amb nous nomenaments. Però això no servirà per a res, perquè el problema no és de nom, ni tant sols de qui sigui el conseller de torn, el problema és la manca de projecte, el problema és el president del Govern, que es desentén absolutament de la sanitat pública, a la que l’únic que exigeix és la reducció de despeses. L’únic cessament que podria afavorir la recuperació del prestigi i la qualitat de la sanitat pública, seria la del president del Govern.

Share This