ero coca colaA finals de desembre, l’empresa Coca-Cola va comunicar la seva intenció de realitzar un Expedient de Regulació d’Ocupació, que afecta a tot l’Estat, també a la plantilla dels sis treballadors de Menorca.

Aquest E.R.O. no està justificat, per quan Coca-Cola seguirà venent els seus productes i en cap cas es planteja ni deixar la seva activitat, ni tampoc vendre l’empresa, és més, l’E.R.O. pot ser declarat il.legal ja que s’ha presentat com un grup laboral d’empreses quan en la realitat no està acreditat aquest fet.

Aquest, és un exemple clar de la bestialitat de la Reforma Laboral aprovada pel PP que permet els E.R.O. en empreses amb beneficis, però al marge de que pugués ser legal creim que les administracions s’han de posar al costat dels treballadors que poden perdre el seu lloc de feina i per tant des de EM – EU rebutjem aquest E.R.O., exigim als Ajuntaments de Menorca, Consell Insular, al Govern Balear i el Parlament a que aprovin una resolució en contra de l’E.R.O., és per açò que allà on tenim presència institucional presenterem mocions en aquest sentit

També volem expresar el nostre suport als treballadors i les seves famílies i volem demanar a tota la societat Menorquina que participi d’una campanya de boicot a Coca-Cola fins que no retiri l’E.R.O.

NO ALS ACOMIADAMENTS A COCA-COLA

BOICOT A COCA-COLA FINS QUE REITIRI L’ERO

Share This