banner primaries europees tots

 

S’han presentat 5 candidats per ocupar llocs en representació de les Illes Balears

Eberhard Grosske és un dels candidats a encapçalar la llista estatal

EUIB ha obert un procés participatiu amb la seva militància i el seu entorn polític (simpatitzants i col·laboradors) per tal definir-se sobre les característiques principals de la llista europea, pronunciar-se sobre les dues persones (un home i una dona) que hauran de formar part d’aquesta llista en representació de les Illes Balears i sobre la persona més idònia per ocupar la capçalera de la llista estatal. Aquest procés que ja compte amb un cens electoral definitiu i unes candidatures proclamades, conclourà el proper dissabte 15 de febrer en que es coneixeran els resultats de les votacions, que s’hauran celebrat en els locals d’EU de Palma, Manacor, Calvià, Maó i Eivissa. També es podrà votar per correu electrònic.

Per a formar part de la llista electoral en representació de Balears s’han presenta 5 candidatures, que són les següents: Maribel Alcázar, Juanjo Martínez i Sebastiano Rossi, de Mallorca; Òscar Rodríguez, de les Pitiüses i Àgueda Tur, de Menorca.

Per la seva part, el company Eberhard Grosske ha presentat la seva candidatura per a encapçalar la llista estatal d’IU. De moment, la seva candidatura s’afegeix a les de Willy Meyer (actualment eurodiputat), la diputada valenciana Marina Albiol i el periodista Javier Couso, encar que s’esperen noves candidatures.

El proper dilluns, dia 10 de febrer, a les 19 hores, al local d’UGT de Palma (c/ Font i Monteros núm.8) es celebrarà un debat entre els candidats i candidates territorials, obert a l’assistència i participació de militants d’EU, simpatitzants i públic en general. Aquest debat també es podrà seguir en directe a la web d’EUIB www.esquerraunida.org 

 

 

 

Eberhard Grosske


 grosske foto web

Presentació Eberhard GrosskeFacebook Eberhard GrosskeTwitter Eberhard GrosskeBlog Eberhard Grosske 

Candidat estatal i cap de llista a les Europees per IU Federal 
   
 

Maribel Alcázar


 Maribel Alcazar foto web

Presentació Maribel AlcázarFacebook Maribel Alcázar

Mallorca. Candidata territorial per les Illes Balears
   
 

Juan José Martínez


 Juanjo Martinez foto web

Presentació Juanjo MartínezFacebook Juanjo MartínezTwitter Juanjo MartínezBlog Juanjo Martínez

Mallorca. Candidat territorial per les Illes Balears
   
 

Oscar Rodríguez


 Oscar Rodriguez foto web

Presentació Oscar RodríguezFacebook Oscar RodríguezTwitter Oscar Rodríguez

Pitïuses. Candidat territorial per les Illes Balears
   
 

Sebastiano Rossi


 Sebastiano Rossi foto web

Presentació Sebastiano RossiFacebook Sebastiano RossiBlog Sebastiano Rossi

Mallorca. Candidat territorial per les Illes Balears
   
 

Àgueda Tur


 Agueda Tur foto web

Presentació Àgueda TurFacebook Àgueda Tur

Menorca. Candidata territorial per les Illes Balears
   

 

Share This