Al mateix temps condemna l’obstinació de Bauzá que el portà a recórrer les decisions judicials

pujada sous gabinet presidenciaBauzá ha aplicat retallades de sou molt importants als funcionaris autonòmics, al mateix que reduïa el seu nombre d’una manera dràstica i molt sovint il·legal. Però no tots els treballadors públic patiren les tisores de Bauzá, al seu gabinet de presidència, als més pròxims, als que va nomenar no per la seva capacitat professionals sinó per la seva vinculació al partit i al president, se’ls augmentaren les retribucions en un 25% en relació a la legislatura passada.

Aquest tractament  diferent entre treballadors de l’administració no era únicament il·legal, sinó profundament injust, discriminatori i ofensiu. Per aquest motiu, el Tribunal Superior ja  ho va suspendre cautelarment i ara ha dictat sentència definitiva anul·lat l’augment retributiu. L’obstinació de Bauzá, que vol fer la seva voluntat per damunt de tot, el va portar a recórrer la primera resolució judicial que ara ha quedat ratificada. És un comportament molt típic de Bauzá que no dubte en utilitzar els serveis jurídics de la comunitat en favor dels seus interessos partidistes o personals, com s’ha vist en el cas de la demanada contra Lorenzo Bravo o en les sentències que declaraven nuls acomiadaments de treballadors del sector públic.

EU celebra aquesta decisió judicial que anul·la la discriminació i l’arbitrarietat, així com la decisió del sindicat UGT de portar el cas als tribunals de justícia. Al mateix temps, condemnam l’actitud del president Bauzá que va aprovar la mesura i que ha intentat mantenir-la per tots els mitjans.

Share This