AGUE TUR I PABLO JIMÉNEZEsquerra de Menorca Esquerra Unida ha participat aquest dissabte en la conferència en què Izquierda Unida ha definit i concretat el seu model d’estat federal. Àgueda Tur i Pablo Jiménez han pres part en el debat, que en total ha aplegat 350 delegats i delegades d’arreu de l’Estat, que treballa per concretar, en un document, l’estat federal, laic, solidari i republicà. Més concretament, IU aposta per construir una transició a l’Estat federal que reconegui el dret a decidir dels pobles. A més, en el context actual de “crisi-estafa”, defensa que el que cal és democratitzar l’estat per confrontar les polítiques de la troika i dels poders financers de la UE.

Per la seva banda, els representants menorquins han defensat la doble insularitat i les diferents problemàtiques que se’n deriven, com el transport aeri, i que es concretaran en el document resultant de la conferència.

Comissió executiva d’EM-EU

Share This