EM-EU LogoA la batlessa de Maó li agrada sortir a les fotos. Fa poc se’n va feruna amb persones centenàries i ahir va sortir en aquest diari amb els propietaris d’una botiga que van donar aliments a la Casa d’Acollida. És curiós que la persona que ha reduït les ajudes a les persones en risc social, agraeixi que la ciutadania no ho faci. O no tant, si milites en un partit que creu en la caritat, no en la justícia social, i que fa de la hipocresia la seva bandera. Un altre exemple, el PP té la gentilesa de celebrar el Dia mundial contra el càncer, però retalla en investigació en lluita contra el càncer, a Menorca el servei de radioteràpia arribarà privatitzat el 2015 i la nostra batlessa ens recorda mitjançant Twitter (en castellà, clar) “que lo importante es la prevención”.  

Àgueda Reynés espera que la crisi passi tota sola, mentrestant fa bunyolades, fires i coses que fan polit, molt polit. Vist que sí que hi ha doblers per a un monument feixista, hem de deduir que a l’Ajuntament de Maó, la batlessa es fa les fotos i els altres fan la política.

Àgueda Tur, coordinadora de l’Assemblea de Maó d’EM-EU

Share This