EBERHARD GROSSKE HA ESTAT CONSIDERAT PER EUIB COM A MILLOR CANDIDAT PER ENCAPÇALAR LA LLISTA ESTATAL D’IU

primaries europees resultatsEn el procés de consulta als militants i simpatitzants d’EUIB que s’ha desenvolupat aquest cap de setmana ha participat un 41,82% del cens electoral. 

La consulta constava de 4 preguntes, la primera tenia com a objectiu determinar les persones d’EUIB que havien de participar a la candidatura d’IU a les europees en representació d’EUIB.

La segona tenia com a objectiu aportar persones que seria convenient que figurassin en llocs destacats de la candidatura sense especificar-ne el lloc

La tercera tenia com a objectiu determinar la persona d’IU en el seu conjunt que s’estimés més adequada per a ocupar la capçalera de la llista estatal

La quarta tenia com a objectiu determinar criteris qualitatius en la confecció de la candidatura.

Pel que fa a la primera pregunta les dues persones més votades  i que, per tant,  formaran part de la candidatura d’IU en representació d’EUIB han estat Maribel Alcázar amb el 65,11% i Òscar Rodríguez amb el 51,16%, seguits de Àgueda Tur, Sebastiano Rossi i Juanjo Martínez.

Maribel Alcazar resident a Palma es tècnica sociocultural de l’ajuntament de Palma, membre fundadora de la Coordinadora d’ONG de de Cooperació al Desenvolupament de les Illes Balears i una gran activista social.

Òscar Rodríguez resident a Eivissa, té 22 anys, és estudiant d’últim any de la carrera de Dret, que estudia a distancia i està molt implicat en l’Àrea de joventut, que està tenint un important creixement a les Pitiüses.

Pel que fa a la segona qüestió, la persona més votada ha estat Eberhard Grosske amb el 65,58%, seguit de Javier Couso , Marina Albiol i Willy Meyer.

Eberhard Grosske, resident a Mallorca, és funcionari de l’Ajuntament de Palma i membre de la direcció  d’IU i d’EUIB. Així mateix, té una llarga trajectòria institucional, al Parlament, al Consell, al Govern Balear i a l’Ajuntament de Palma

Pel que fa a la tercera qüestió, Eberhard Grosske ha estat també el candidat més votat amb el 48,37%, seguit igualment per Javier Couso, Marina Albiol i Willy Meyer

En relació a la quarta pregunta, s’està pendent de quantificar les respostes. No obstant es pot avançar que s’ha valorat la necessitat de llistes “cremallera, i de la participació de joves i representants dels moviments socials.

Share This