Logo Classic ConvertidoESQUERRA UNIDA de Santa María del Camí, ha sol•licitat formalment al regidor de l’agrupació electoral Esquerra de Santa Maria, formada per Esquerra Unida, Iniciativa-Verds i Esquerra Republicana, deixar de participar en l’equip de govern municipal junt al PSM i PSOE.

EU denuncia que Santa Maria del Camí segueix sense carrers per als vianants,  sense accés segur a l’escola pública, sense semàfors, sense regulació circulatòria, sense pressupostos participatius reals, sense la revisió de les Normes Subsidiàries, amb el desgavell del Mercat, sense zelador d’obres,  amb un poliesportiu que es deteriora sense cap actuació, etc.,etc.

La decisió d’EU d’abandonar el projecte, després de dos anys i mig de la constitució del consistori, es va prendre després d’analitzar l’informe de la tasca feta dins l’ajuntament per el regidor de Esquerra de Santa Maria, amb dedicació exclusiva, i els nuls assoliments aconseguits del programa electoral presentat conjuntament.

Share This