EM-EU LogoL’Assemblea de Maó d’Esquerra de Menorca celebra la decisió de l’Ajuntament de Maó de retirar la proposta d’instal·lar una escultura en homenatge a les víctimes de l’Atlante, tal com havíem demanat. No obstant això, rebutjam que l’equip de govern es vulguin fer ara la víctima d’aquest cas i que acusi l’esquerra  de manca de sensibilitat, quan en aquest assumpte han actuat amb gran ineptitud.

D’autèntic bunyol del PP de Maó podem qualificar el fet de pretendre instal·lar una escultura en homenatge a les víctimes d’un episodi concret de la guerra civil  sense haver previst les conseqüències que finalment ha tingut. Més i tot si consideram que els familiars de les víctimes van demanar només una placa i que, pel que sembla, la barana-escultura ja està feta i s’haurà de pagar. Arribats a aquest punt qualsevol familiar d’una persona morta durant la guerra civil o el franquisme podria demanar el seu propi homenatge en forma de placa o escultura. L’assemblea local de Maó d’EM-EU creu que no s’ha d’arribar a aquest punt i que si es volia fer un homenatge conjunt abans s’havia de consensuar.

Share This