Al Campus han aparegut avui els cartells que adjuntam:

cartells penjats a la UIB febrer 2014

 

Primeres manifestacions reaccionàries a l’acció de la PUDUP. Els Estudiantes Libres contra la llibertat d’expressió, presionen per la retirada de la Campanya d’acollida de llaços que va presentar la Plataforma en Defensa de la Universitat Pública dilluns passat a Sa Riera.

Des d’EU criticam que la pretesa «Autonomia universitària» que es defensa als cartells és una fal·làcia de la dreta, vist que la universitat sostinguda amb fons públics és una aposta democràtica, en perill ara amb l’apujada de taxes i la destralada de beques i programes (l’Erasmus, el Séneca, etc.) que expulsa de la universitat als estudiants amb famílies amb manco recursos, que estan patint els efectes d’una crisi que no han provocat.

Des d’EU donam suport a totes les accions reivindicatives en defensa de l’educació pública de qualitat, que garanteixi la igualtat d’oportunitats i que respecti la cultura pròpia.

 

Share This