menorca-airport-main-buildingPel que fa a les darreres propostes sobre les millores en el transport aeri per a ciutadans residents a Menorca, EM-EU denuncia que s’ha perdut molt de temps destinant doblers i temps a estudis que diuen quasi sempre el mateix. Es presenta una proposta quasi ideal com a objectiu final i mentrestant se n’aplica una de transitòria, temporal, però la realitat és els diferents governs del PP i PSOE no han volgut trobar-hi cap solució definitiva. I tornar a apujar el descompte no ho és.

EM-EU denuncia que en cas que augmenti el descompte de resident també ho farà el preu de bitllet, com ja ha passat en anteriors ocasions i que aquesta proposta no deixa de ser una simple promesa electoral.

EM-EU sempre ha defensat una tarifa social, amb un preu just , fix i assequible tant per a residents a l’illa com per a visitants. Una proposta que mai  pot quedar circumscrita només en els vols entre illes, sinó també amb la resta de destins. Per a EM-EU, es tracta d’una proposta irrenunciable per a millorar les condicions econòmiques i socials per superar el monocultiu del turisme.

Un bon exemple d’això és la millora de les tarifes de transport de les mercaderies a Menorca,  imprescindible per aconseguir millores perquè les empreses de l’illa puguin oferir els seus productes fora i ajudar a la diversificació econòmica insular, element essencial per a la recuperació econòmica i per al nostre futur.

EM-EU defensa un acord entre tots els sectors socials, econòmics i polítics de Menorca, incloent-hi  el compromís amb  els diputats/des i senador/a de Menorca perquè  defensin de manera inequívoca aquesta qüestió per damunt de “disciplines de partit”, per aconseguir aquest objectiu, plantar-se davant els governs central i autonòmic quan no defensin i lluitin per aquest dret.

Share This