1617943 649831755076372 457994727 oEM-EU dóna suport a la concentració que ha convocat Així No per aquest dissabte 29 de març a les 18 h contra les macro rotondes a la plaça del Carme de Maó i anima la ciutadania a participar-hi activament.

EM-EU considera que la ciutadania ha de tornar a fer explícit el seu rebuig a un projecte desmesurat que, atesa la seva importància, no compta amb el suport social necessari perquè es pugui dur a terme. Després de les experiències a tot l’estat amb infraestructures sobredimensionades, mal pressupostades, i clarament relacionades amb l’actual crisi-estafa que estam patint, la ciutadania ni vol ni necessita un projecte amb massa ombres.

En aquest dies en què molta gent, en especial la classe política, es proclama hereva del llegat del president Suàrez i en destaca la capacitat de diàleg i de consens, el president Tadeo i el conseller Alejandre haurien de donar mostres de responsabilitat i dignitat democràtiques i haurien de paralitzar l’actual projecte i consensuar-ne un de nou, com ja ha passat amb el dragatge del port de Maó.

El PP menorquí té clar que les hipotètiques prospeccions petrolíferes malmetrien la imatge de Menorca, la gran majoria de la ciutadania té clar que una carretera amb macro rotondes suposarà un cop terrible i definitiu. Si segueixen governant així, l’herència que deixaran serà aterridora.

Share This