conservatori menorcaCom ja ens tenen acostumats, el PP torna a canviar d’opinió en la ubicació d’una infraestructura educativa. Si abans van ser sa Graduada i l’escola d’adults, ara li ha tocat el torn al Conservatori de Menorca. Davant el desconcert dels tècnics redactors del projecte anterior, el Govern balear ha descartat la Sala Augusta com a seu del Conservatori, possiblement perquè a Bauzá, Camps i companyia els agrada més construït de nou que restaurar un edifici que no deu ser prou històric per al seu gust. Idò bé, esperem que en aquest nou solar es pugui fer per fi el Conservatori i que no es quedi en una simple promesa i en una forma de guanyar temps, ara que queda poc més d’un any per a les eleccions locals i autonòmiques i que Maó i Ciutadella han entrat en una lluita per acollir infraestructures educatives i culturals.

A més,  suposada nova ubicació hauria de ser fruit del consens entre totes les administracions, no una simple proposta de l’Ajuntament de Maó. En els temps de retallades i austeritat en què ens trobem, des de l’assemblea de Maó d’EM-EU demanem seny per evitar el que ha passat amb l’anterior projecte de la sala Augusta: pagar un estudi i un avantprojecte per no construir finalment res.

Per últim, demanem a l’ajuntament de Maó una solució ràpida per a la sala Augusta, un edifici que ha tingut diferents projectes per rehabilitar-lo i que ara de nou continua sense cap solució al seu deteriorament. Què  esperen per reaccionar, que caigui?

Share This