Bauzá podria haver de tornar tot allò que va cobrar de manera indeguda

jose-ramon-bauza-ppEsquerra Unida presentà  una reclamació a l’Ajuntament de Marratxí per tal d’esbrinar si el senyor Bauzá, quan era regidor d’aquest municipi, va incórrer en incompatibilitat amb el seu negocis privats, cosa que podria comportar que el senyor Bauzá hagués de retornar les quantitats cobrades d’una manera indeguda. El 30 d’abril de 2013, el Ple de l’Ajuntament va decidir no admetre a tràmit la petició d’Esquerra Unida. EU va recórrer l’acord municipal davant el jutjat contenció. No obstant, en data 9 de desembre, el jutjat núm. 2, va atendre les al·legacions municipals i va decretar la inadmissibilitat del contenciós d’EU.

Contra aquesta resolució del jutjat, EU va recórrer davant el Tribunal Superior i ara la sala Contenciosa administrativa ha dictat una sentència en la que dóna totalment la raó a EU. Això suposa que s’ha d’admetre el contenció, que EU podrà demanar les proves que consideri oportunes a l’Ajuntament de Marratxí i que el senyor Bauzá haurà d’explicar com és que cobrava un salari municipal al mateix temps que mantenia activitats privades incompatibles.

EU confia que no es posin més entrebancs i que s’agilitzi el procés de tal manera que en el termini de més curt possible es determini si, tal com entenem des d’EU, el senyor Bauzá va incórrer en incompatibilitat i va estar cobrant unes retribucions municipals a les que no tenia dret  hauria de tornar a l’Ajuntament.

EU celebra aquesta sentència del TSJIB i condemna les pràctiques dilatòries i l’ocultació d’informació que practiquen tant el senyor Bauzá com els seus companys de partit de Marratxí. Pensam que si el senyor Bauzá tingués la consciència tranquil·la no tractaria per tots els mitjans que els tribunals es puguin pronunciar sobre les seves incompatibilitats, tant a l’època de regidor de Marratxí com a l’actual de president del Govern, i no hauria mentit al parlament i a l’opinió pública.

Adjuntam la sentència del TSJIB

Share This