No volem més vaixells de guerra al port de Palma

foto2  05-04-2014

 

 

EU fa una acció de protesta contra la presencia del portaavions nuclear dels EEUU Harry Truman al port de Palma. EU vol que els ports de les illes siguin ports de pau als que puguin atracar vaixells de totes les procedències. El que no volem és que sigui un lloc de repòs per als vaixells de guerra de potències imperialistes en la seva ruta de “gendarmes universals” sempre disposats a agredir qualsevol país que es surti de les directrius que emanen de Washington. Per aquest motiu, no podem donar la benvinguda ni creiem que s’hagi de donar hospitalitat a aquesta formidable maquinària de guerra ni a qualsevol altre que vulgui atracar als nostres ports al futur.

Al mateix temps que fem ostensible la nostra protesta al port de Palma, mitjançant el grup parlamentari de la Izquierda Plural, hem presentat al Congrés una proposició no de llei, que adjuntam, en la que es demana que els nostres ports siguin declarats no nuclears i que siguin únicament ports de pau.     

 

foto1  05-04-2014

Share This