Juanmi Gomila, coordinador insular, i Fela Pons, coordinadora de l’assemblea de Ciutadella, i Miguel Gómez, han presentat els actes que organitza EM-EU per commemorar i reivindicar la República i els valors que representa.

 cartell festa república

 A més del tradicional homenatge als republicans i republicanes enguany se celebra la Festa per la República, en reivindicació de la III República i que comptarà amb la música popular d’Es Bastió de s’Illa i el teatre d’improvització d’Improxou. Serà dissabte 12 d’abril, a partir de les 20:30 as Claustre del Carme.

 cartell república 2014

 

Ensoldemà, diumenge 13 d’abril, en commemoració dels 83 anys de la II República, tindrà lloc a les 12 h al Cementeri Municipal de Maó l’homenatge i reconeixement a tots els defensors i defensores d’aquest règim legítim.

L’acte, que es ve realitzant tradicionalment en els darrers 12 anys, consistirà en la lectura del Manifest per la República, lectura de poemes i cançons republicanes i lliurament de la bandera republicana a defensors i defensores dels valors i pensaments de la II República.

Share This