Bauza - petroliJosé Ramón Bauzá ha decidit personar-se en el contenciós, producte de la denúncia d’EU, sobre el cobrament indegut de dedicació exclusiva quan era regidor de Marratxí i titular d’una farmàcia simultàniament. Això demostra la preocupació de Bauzá a la vista d’una denúncia que pot comportar l’obligació de retornar les quantitats cobrades de manera fraudulenta. Esperam que aquesta personació la pagui de la seva butxaques i no ho carregui, com és el seu costum, sobre els serveis jurídics de la Comunitat.

Es veu que Bauzá no en té prou en l’actuació dels seus companys de partit que governen a l’ajuntament de Marratxí, i que han fet tot el possible per no haver de donar explicacions sobre el cobrament d’un sou per dedicació exclusiva, quan era evident que tenia ingressos per una activitat privada al marge del seu càrrec. L’ajuntament no només es va negar a tramitar la denúncia d’EU sinó que el seu batle es permet prejutjar el resultat d’aquest cas, afirmant que Bauzá si que exercia la seva activitat municipal en règim de dedicació exclusiva, a pesar de que hi ha proves aclaparadores en sentit contrari.

Resulta ben evident que els membres del PP es tapen les vergonyes entre ells i fan tot el possible per amagar les irregularitats, però la constància d’EU i la sentència del Tribunal Superior no els permet seguir negant-se a revisar la situació de Bauzá a l’època en que era regidor de Marratxí.

Per mes que Bauzá es personi en la causa judicial i per més que facin els seus companys de l’ajuntament, al final quedarà clar que va estar cobrant una dedicació exclusiva al mateix temps que mantenia la titularitat de la seva farmàcia. La conseqüència lògica d’aquesta constatació hauria de ser la de veure’s obligat a retornar unes percepcions a les que no tenia dret. Això és el que incomoda i preocupa a Bauzá, ja que saltar-se la legislació en favor seu no el preocupa el més mínim, com a demostrat reiteradament.

Share This