El dimecres dia 30 tendrem l’acte principal de la precampanya amb Willy Meyer, Marina Albiol i els candidats mallorquins

 

 

el poder de la gent 2014Prop d’un centenar de quadres territorial i sectorials d’EU de Mallorca es reuniren aquest dissabte per preparar la campanya electoral europea. A la trobada hi assistiren per primer cop representants de les assemblees recentment constituïdes a Andratx, Selva, Santa Maria, Sóller i Petra.

 

 

La campanya d’EU es basarà en el treball militant i el contacte personal amb els electors per fer front al control aclaparador dels principal mitjans per part dels dos partits majoritaris. Tractarem de compensar la manca de mitjans i recursos econòmics amb la tasca voluntària i l’entusiasme de la nostra militància en uns moments en que des de molt diversos sectors es tracta d’apuntalar el bipartidisme que es troba en hores baixes.

 

 

Front als dos partits majoritaris, que han compartit més del 70% de les votacions al Parlament Europeu, que són corresponsables de la política econòmica de la Unió Europea i de les imposicions de la Troika, que tots dos assumeixen, La candidatura d’EU és l’única alternativa real al bipartidisme, amb propostes que trenquen amb les polítiques practicades per la Comissió Europea i plantegen un model de construcció europea molt diferent, un model que posi en primer terme els problemes de la gent i que acabi amb el predomini de la banca i les grans empreses.

 

Front al desànim de la ciutadania, que pot portar a desentendre’s dels afers públics i a no participar a les eleccions, EU planteja la necessitat d’anar a votar per aconseguir un canvi de les majories al Parlament Europeu, que és una condició indispensable per a obtenir el canvi necessari de les polítiques. L’abstenció no és una opció que serveixi per a manifestar el rebuig a la situació actual, sinó que afavoreix el seu manteniment.

 Com acte principal de la precampanya, EU de Mallorca ha organitzat un acte obert pel proper dimecres dia 30, a les 19 hores, al teatre sindical de CC.OO. amb el títol de “El poder de la gent”, en el que participarà el cap de llista d’IU, Willy Meyer, juntament a la candidata número 4,Marina Albiol i els candidats mallorquins Eberhard Grosske i Maribel Alcázar.

Share This