El treball militant tractarà de compensar la desigualtat de recursos

 

EU farà una vintena d’actes públic i posarà més d’un centenar de taules informatives al conjunt de les Illes

 

el poder de la gent 400pxLa campanya electoral de les europees d’EU serà d’una extraordinària austeritat, el pressupost conjunt per a cobrir l’activitat electoral a cadascuna de les 4 illes ascendeix a 6.700 euros, que serà tot el que podrem gastar, ja que no tenim ni volem comptabilitat amb B.

 

Per a tractar de compensar, amb la mesura en què això sigui possible, la gran diferència de mitjans amb els partits majoritaris i aquells que compten amb ingressos institucionals, la militància d’EU s’ha compromès a desplegar una gran activitat per a fer arribar a la població les nostres propostes sobre el model de la construcció europea i sobre les polítiques que pensam que s’haurien d’implementar al si de la UE. El desavantatge no ve donat només per l’extraordinària diferència entre els mitjans econòmics que manejarà EU i els que disposen altres partits, sinó que es veu molt agreujada per una llei electoral injusta que també posa a disposició dels majoritaris la quasi totalitat de l’espai dels mitjans públics, així com una campanya d’afavoriment del bipartidisme (que es troba en hores baixes) que duen a terme molts mitjans privats, que invisibilitzen les opcions alternatives.

 

La campanya d’EU constarà de més d’una vintena d’actes que abastaran tots els municipis més poblats de les quatre illes, en els que participaran els tres candidats de Balears que formen part de la llista: Eberhard Grosske, Maribel Alcázar i Òscar Rodríguez. Així mateix, comptarem amb la presència dels candidats estatals Javier Couso i Lara Hernández, que complementaran la participació que ja tengueren en la precampanya Willy Meyer i Marina Albiol.

 EU desplegarà més d’un centenar de taules explicatives, per contactar directament amb els ciutadans, a més de les tradicionals repartides de material en mercats i altres llocs de gran afluència de públic. També farà actes lúdics i iniciatives diferents com és la bicicletada del Molinar.

Share This