Les famílies  que necessiten ajudes urgents per cobrir les seves necessitats bàsiques han d’esperar  fins a 30 dies

 

09-05-2014-1La Sra. Ana Ferriol, Regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, va acabar amb el projecte de Xarxa d’Aliments el passat més d’abril. Aquests aliments es repartien gràcies a la col·laboració desinteressada de les entitats socials i/o veïnal del municipi de Palma a les famílies derivades pels CMSS.

 

Segons la regidoria, aquest projecte no tenia sentit, una vegada que es posava en marxa la targeta denominada “Palma amb tu”, creada per “dignificar” la recepció de les ajudes.

 

Des d’EU ens demanam què significar “dignificar les ajudes” per a la Regidora de Benestar Social? Segons les informacions, pareix que significa que les famílies, persones grans i infants de la nostra ciutat, estiguin 30 dies o més sense aliments, o es quedin al carrer. És ben evident que “Palma no està amb ells”.   

 

No entem com una “ajuda urgent” pot tardar 30 dies, ni per què es va eliminar, ara fa 39 dies, una xarxa d’aliments que donava cobertura a persones amb una situació dramàtica i que servia per pal·liar les necessitats bàsiques de les famílies, i s’ha substituït per una targeta que no està en funcionament. Estam tractant amb persones amb una situació d’extrema necessitat i jugant amb la seva supervivència!

Per aquest motiu, EU de Palma exigeix de la Regidora de Benestar Social, Ana Ferriol, que agilitzi de manera immediata les ajudes urgents, que es dotin econòmicament les targetes “Palma amb tu” i que és cobreixin les places de Director/a Tècnic/a i Cap de Servei ja que, com ha quedat clarament de manifest, la Regidora i la Directora General no són capaces de cobrir les mancances de la seva Regidoria.

Share This