L’assemblea de Maó d’EM-EU denuncia que l’Ajuntament de Maó promocioni en un espai públic, amb doblers públics i amb la imatge de la batlessa una pràctica violenta com és la boxa. 

En la seva incansable cerca de la foto, la batlessa no ha dubtat a donar suport a un esport, malgrat el que diguin els organitzadors, a Menorca no compta ni amb tradició ni amb un públic que justifiqui la implicació d’una administració pública, a més de ser i un esport violent, per molt olímpic que sigui. Entre altres coses, Àgueda Reynés ha d’explicar quina és l’aportació de l’Ajuntament en la celebració d’aquest esdeveniment “esportiu”.

ague

Ja fa temps que, donant mostres de civisme i progrés mental , es va decidir apartar de la televisió pública no només les retransmissions de combats , sinó la seva referència als espais esportius. Però a poc a poc aquesta violenta i vergonyosa activitat està trobant ressò per part de les administracions públiques i nosaltres creim que és incompatible amb els valors que hauria de promocionar un ajuntament.

boxa

 Consideram que si la boxa torna a ser promocionada estaríem retrocedint en la història a èpoques que crèiem superades i desembocant novament en la barbàrie i el salvatgisme més absoluts . No exageram si deim que és una salvatjada que algú guanyi diners exhibint éssers humans, generalment d’extracció humil, barallant-se a punyades al cap per satisfer els més baixos instints del públic? Si denunciam el maltractament animal, no hauríem de fer el mateix per l’existència de baralles “legals” d’humans?

A Maó de pa n’hi ha poc, però de circ molt. Molts actes de cara a la galeria, però poques solucions que ajudin en la lluita diària de la ciutadania. El PP ho aposta tot al turisme, però per molt  bé que vagi la temporada els beneficis no arribaran als maonesos i a les maoneses. I d’això, el PP se’n preocupa poc.

Diu la batlessa que assistirà a la vetlada. A nosaltres ens agradaria que després expliqui a la ciutadania què li ha semblat.

Assemblea de Maó d’Esquerra de Menorca Esquerra Unida

Share This