ppsoe 2014Davant els dolents resultats augurats al bipartidisme, ambdós partits han acordat, d’acord amb IB3, impulsar una modificació del Pla de comunicació inicialment acordat i aprovat per la Junta Provincial i intentar fer un debat ados molt més potent que el celebrat a nivell d’Estat perquè es produiria en els darrers moments de la campanya electoral.

 

Aquesta jugada de darrer moment, que només s’entén, insistim, pels pèssims resultats que els auguren les enquestes, ha estat sorprenentment validada per la Junta sense donar audiència a la resta de partits i sense establir,cas insòlit i sense precedents,  mecanismes de compensació per a la resta de candidatures.

 

En aquest sentit, EU ha presentat l’adjunt recurs davant la Junta Electoral per tal d’evitar el que no dubtem en qualificar de joc brut per part dels partits majoritaris

 

Share This