Eberhard Grosske i PIMEM

Eberhard Grosske, candidat al Parlament Europeu per IU – La Izquierda Plural, es va reunir ahir amb representants de la PIMEM, la federació de la petita i mitjana empresa de Mallorca. Van coincidir en què les polítiques neoliberals que estan aplicant els diferents governs, des de l’europeu a l’autonòmic, estan perjudicant tant a treballadors i pensionistes com a petits empresaris.

L’organització empresarial va compartir amb Grosske la seva preocupació per les causes que han obligat a tancar a moltes petites i mitjanes empreses. La combinació d’interessos abusius per part de la banca, la depressió econòmica i l’atur que afecta als seus clients i la insensibilitat de les administracions públiques en les demores de pagament i una excessiva burocràcia són una combinació letal per a aquest teixit empresarial.

Grosske volgué subratllar que la força política que representa cerca generar un escenari molt més favorable per a les pimes, amb l’aplicació de polítiques d’inversió pública i reactivació, una baixada d’impostos al consum i la recerca de recursos fiscals entre els més rics alhora que es lluita contra el frau fiscal i els paradisos fiscals. Esquerra Unida també proposa un control més ferri sobre el poder financer per poder garantir accés a crèdits més barats i assequibles. 

Share This