Esquerra Unida ha obtingut un resultat històric a Manacor, el 8,43 % segons el darrer recompte sancionat per la Junta Electoral.

eu manacor mercat del dilluns

 

Aquest espectacular ascens d’EU-IU a escala general ens permetrà seguir lluitant contra la Troika i les seves polítiques neoliberals, tan nocives per a la gran majoria de la societat i que tan bé coneixem, ja que les patim dia a dia. També ens permetrà seguir treballant amb més il·lusió encara per un canvi polític a Manacor i a les Illes Balears, de fet una projecció d’aquests resultats es convertirien en 2 regidors a l’Ajuntament de Manacor i 6 diputats al Parlament de les Illes Balears.

Des d’aquí volem agrair a tots els manacorins i manacorines que han confiat la tasca feta fins ara. No descansarem fins assolir aquests objectius i, per suposat, quedau més que convidats a participar-hi.

La crisi del bipartidisme i aquest vot espectacular obtingut per l’esquerra alternativa (volem aprofitar l’avinentesa per saludar els companys i companyes de Podemos) obrin unes enormes expectatives de canvi en el cicle electoral que acabarà a les pròximes eleccions generals del 2015. Però abans tendrem una cita per renovar les nefastes polítiques dutes a terme JoséRamónBauzá, Maria Salom i Antoni Pastor. Una lectura atenta dels resultats a les Illes Balears fan pensar que el canvi polític a les Illes Balears, al seu govern, als seus consells i als seus municipis és ben a prop i podrà posar fi a l’etapa de prepotència política i d’insensibilitat social i mediambiental que ha caracteritzat, durant aquests anys, al PP de les Illes Balears i també als seus trànsfugues.

Esquerra Unida no té intenció d’anar a la Sala a escalfar cadires. La nostra és una proposta real, factible i realitzable per iniciar un canvi social de gran calat, començant per les persones que aquesta crisi ha deixat més desprotegides i necessitades. Les proves són palpables allà on tenim responsabilitat de govern.

El bipartidisme està tocat. Ara és el millor moment per formar una alternativa de govern, a l’Ajuntament de Manacor però també als Consells, Govern Balear i al Congrés i Senat. Suma’t al poder de la gent, anem a portar la gent al poder. Ens trobaràs a facebook/eu.manacor@eumanacor o a eumanacor@gmail.com

Share This