Marxa de la DignitatEU s’adhereix a la nova Marxa de la Dignitat, convocada per diverses associacions, que aquest dissabte, 21 de juny, a partir de les 18 hores, recorrerà els carrers del centre de Palma, començant de la Plaça de Cort, seu de l’ajuntament, passant per davant de la Delegació del Govern espanyol i acabant davant el Consolat de la Mar, seu del Govern balear.

EU comparteix completament el lema d’aquesta Marxa (“Pa, treball i sostre són els nostres drets”) així com la definició de la situació actual com d’una “emergència social”. Creiem que davant l’extensió de la misèria i quan les dificultats serioses per arribar a final de mes, ja afecten la meitat de la població, mentre l’atur continua en xifres esgarrifoses i es redueixen les prestacions d’atur, es vulneren els drets laborals i s’estén la contractació ultra precària i el treball a temps parcial, quan no hi ha futur per als nostres joves i s’estén l’atur de llarga durada entre els més majors, quan es redueixen els serveis socials i els desnonaments no s’aturen a pesar de les afirmacions buides i pomposes d’alguna administració, quan es criminalitza la llibertat d’expressió i la protesta, quan veiem que la riquesa es distribueix d’una manera més injusta que mai i es disparen les desigualtats, és hora de dir PROU i sortir al carrer reivindicant els drets humans bàsics i un futur per a una majoria social que ho està passant molt malament.

Per tot això, EU participarà en la Marxa de la Dignitat i convida a tots els sectors populars, als aturats, als pensionistes, als que han perdut la seva casa o estan a punt de perdre-la , als docent i a les associacions de pares i mares, a que també participin i facin sentir la seva veu davant tanta injustícia, exigint un canvi de l’orientació política.

Share This