Cartell 28 junyEl col·lectiu LGTBI celebra el 28 de juny, com a Dia de l’Alliberament Sexual amb una concentració al Passeig del Born de Palma, a les 18 hores de demà, dissabte 28. Compartim el lema d’aquesta celebració, de fer-se visibles per aquells que no poden lluitar pels Drets Humans, com també compartim la seva preocupació en relació als retrocessos en drets i llibertats que està impulsant el govern reaccionari del PP.

Els animam a mantenir les seves reivindicacions i el seu esperit de lluita. Consideram que qualsevol atac a les llibertats d’un col·lectiu és un atac a les llibertats de tots, i que ningú pot resta impassible, quan ens volen robar allò que va costar tant aconseguir.

EU dóna tot el seu suport a la celebració del 28 de juny, però lamenta la coincidència horària d’aquesta celebració amb la mobilització contra les prospeccions petrolíferes, que restarà assistència a l’acte.

Share This