• Després d’informar a favor de l’explotació turística de Tagomago, ara autoritzen els party boats als espais protegits de Formentera

TagomagoEl comitè de Xarxa Natura 2000, que depèn de la Conselleria de Medi Ambient del Govern balear, en mans de Biel Company, en comptes de protegir aquells espais que té encomanats, es dedica a afavorir qualsevol activitat turística que li presenten, encara que això suposi acabar amb els valors naturals d’aquestes zones. La purga que va fer Company al principi de legislatura entre els tècnics de la Conselleria, ha donat resultat i ja no n’hi ha cap que gosi oposar-se a les directrius polítiques que arriben del conseller. Si no tengueren empatx en informar favorablement l’ampliació de les construccions il·legals de Tagomago, que tenen l’objectiu de convertir el kiosko en un spa de luxe per a la jet-set que pugui atracar els seus exclusius iots al portet ampliat, ara autoritzen els desembarcament de les hordes borratxes dels vaixells que practiquen els party boats.

A més, tot això ho fan en contra dels informes dels tècnics ambientals de les Pitiüses, i de la voluntat política de les institucions insulars. Tant el Consell d’Eivissa com l’Ajuntament de Santa Eulària i la majoria de la població s’han posicionat radicalment en contra de què s’ampliïn les construccions il·legals de Tagomago. El Consell de Formentera, per la seua part, s’ha oposat a que s’autoritzi el desembarcament de les excursions etíliques a Illetes i s’Espalmador, però Biel Company tant se’n fot del medi ambient com dels ciutadans i les institucions d’aquestes illes que, per a ell són com una mena de colònies d’ultramar. És hora d’aturar-li els peus a aquest personatge!

Illetes

Share This