PalestinaL’exèrcit israelià ha llançat una nova ofensiva criminal que provoca la destrucció i la mort entre els habitants de la franja de Gaza. Aquesta nova ofensiva es produeix davant la passivitat dels organismes internacionals i amb el suport implícit del govern dels Estats Units, que protegeix i avala les actuacions del govern israelià, contràries al dret internacional i a les resolucions de les Nacions Unides.

L’ocupació de Palestina per la via militar ja ha provocat la mort, el patiment i la misèria dels seus habitants al llarg de molts anys. Aquesta ocupació és especialment cruel a la franja de Gaza, en la que els seus habitants viuen amuntegats en un espai molt reduït que és una mena de camp de concentració, del que no poden sortir ni explotar els seus recursos naturals. A més, els seus habitants viuen sotmesos als periòdics atacs de l’exèrcit israelià i a la destrucció de les seves cases i infraestructures.

L’atac que s’està produint aquests dies és d’una intensitat i crueltat especial i ja ha provocat un gran nombre de morts i ferits. El Govern israelià pensa perllongar els atacs aeris i està preparant una invasió terrestre, que multiplicaria la mort i la destrucció.

Davant aquesta situació és necessari que la ciutadania reaccioni, que reclami el final del genocidi i la implicació del nostre govern i de la Unió Europea per aturar les agressions israelianes que es practiquen des de l’absoluta impunitat. EU ajuntarà la seva veu a la de la resta dels ciutadans que no volen contemplar d’una manera impassible la continuació del genocidi, i s’afegeix a la convocatòria feta per la Taula per Palestina per avui a les 20 hores a la Plaça Espanya de Palma.

Share This