Ahir va participar en la concentració de Palma i el dissabte ho farà a Menorca i Eivissa.

Bombardejos GazaDavant la criminal actuació de l’exèrcit israelià a la franja de Gaza, un territori ocupat per la força i aïllat de la resta de l territori palestí, s’aixecat un clam de la gent de bona voluntat d’arreu del món per a exigir que s’aturi la massacre que té proporcions d’autèntic genocidi.

Res no s’escapa de les bombes israelianes: cases, infraestructures públiques i terrenys de cultiu són destruït amb sistemàticament i cada dia persones de tota edat i condició, ja siguin vell o infants, ja estiguin a la seva casa, al carrer o a la platja cauen morts o ferits per les bombes assassines. Ja són centenar les víctimes mortals causades per l’exèrcit israelià.

Mentre tot això passa, els governs occidentals, entre ells el d’Espanya, la UE o l’ONU miren cap a una altra banda i resten impassibles davant el genocidi.

Per a exigir el final de l’agressió, per a reclamar la intervenció decidida de la comunitat internacional que obligui a Israel a aturar la massacre, per reivindicar els drets del poble palestí, nombroses persones es manifestaren ahir a la Plaça de Cort de Palma, com ho faran el dissabte a les 12 hores a la Plaça de la constitució de Maó, i a les 20 hores al Passeig de Vara de Rey d’Eivissa.

EU participa en totes aquestes accions, com participarà en les que es puguin convocar en el futur per a reclamar pau, justícia i llibertat per a Palestina, i que s’acabi amb les operacions d’extermini de l’exèrcit israelià.

Share This