Foto constitució EU-CostitxContinuant en l’extensió organitzativa per la Part Forana de Mallorca, ahir es va constituir l’assemblea d’EU de Costitx. És la primera vegada que EU es  dota d’una organització estable en aquest poble del centre de Mallorca, allà on anteriorment només hi havia afiliats aïllats.

A l’assemblea, que va comptar amb la presència de Manel Carmona, coordinador d’EUIB, van participar afiliats i simpatitzants i varen elegir Juanjo Martínez Riera com a coordinador de la nova assemblea.

Els resultats d’EU a les eleccions europees a Costitx foren prou bons, esdevingueren tercera força del municipi, amb un 12% dels vots.

Els assistents a la reunió es comprometeren a treballar per a millorar el poble, especialment en relació als sectors més desafavorits, i a promoure una candidatura progressista que reculli tots els sectors que s’oposen a les polítiques neoliberals i volen una societat més justa i solidària, per a presentar-se a les eleccions municipals amb garanties de treure uns bon resultats, que propiciïn un canvi en la política municipal i que contribueixi al canvi a Mallorca i la conjunt de les Illes.

Share This