Es JonquetEn relació al Pla Especial de Protecció del Jonquet, volem expressar el nostre suport a la Federació d’Associacions de Veïns de Palma pel seu posicionament contrari al plantejament fet pel govern popular a Cort, denunciant les deficiències que aquest Pla presenta, començant pel reiterat incompliment del Reglament de Participació Ciutadana, que demostra fins a quin punt el govern municipal del PP no compta amb el teixit associatiu ni tan sols respecta els seus propis reglaments en aquesta matèria. Ens demanam quin sentit té planificar 1.400 m2 de supermercat a un barri petit i situat al costat d’un dels mercats municipals de Palma, o la creació de noves places d’aparcament que superen les necessitats del barri.

Per a Esquerra Unida, el primer que s’ha de fer és comptar amb la participació del teixit associatiu i tenir molt en compte les seves necessitats i les seves propostes. A més, el barri del Jonquet no és qualsevol barri, és una joia urbanística única que aporta una senya d’identitat a la nostra ciutat.

Share This