En la seva recent visita a Menorca per participar en una conferència –col·loqui, la diputada d’IU-Los Verdes per Madrid, Tania Sánchez Melero, ha donat suport a la campanya SOS Rotondes, impulsada per la plataforma ciutadana Així No, en contra de la construcció de megarotondes en la carretera general.

SOSROTONDES

Amb l’imminent inici de les obres, la ciutadania es tornarà a mobilitzar i és necessària la col·laboració i l’esforç de tothom davant l’interès d’uns pocs. EM-EU es compromet a fer arribar arreu on pugui el desastre mediambiental, econòmic i social que suposarà la mal anomenada “millora” de la carretera general.

EM-EU reitera que l’actual projecte no compta amb el suport social necessari perquè es pugui dur a terme. Després de les experiències a tot l’estat amb infraestructures sobredimensionades, mal pressupostades, i clarament relacionades amb la corrupció i amb l’actual crisi-estafa que estam patint, la ciutadania ni vol ni necessita un projecte amb massa ombres i que suposarà un impacte paisatgístic i mediambiental de conseqüències incalculables.

356

EM-EU demana al president del CIM i al conseller de Mobilitat i Projectes que retirin l’actual projecte de “millora” de la carretera general i que consensuïn al màxim un nou projecte, d’acord amb la voluntat majoritària de la ciutadania i amb criteris de sostenibilitat i racionalitat més propis del s. XXI.

Share This