– Les seves obsessions el porten a desobeir les sentències judicials.

bauzaBauzá i el PP qualifiquen, amb molta frivolitat, d’antisistema a totes aquelles persones que protesten i es mobilitzen contra les seves polítiques. També consideren sacrosanta la Constitució i la utilitzen contra aquells que volen canvis, oblidant que són els primers a incomplir-les en aspectes tan fonamentals com el dret al treball o a un habitatge digne.

També utilitzen les lleis i les forces policials per a reprimir i sancionar les protestes. Fins i tot han posat totes les institucions de l’Estat al servei de l’objectiu d’impedir que els catalans puguin manifestar la seva opinió.

Però aquesta gent que fa caure tot el pes de la llei sobre els discrepants, no tenen el més mínim inconvenient en botar-se –les quan els convé. Sens dubte, un dels principals representant d’aquesta hipocresia política, és el president de les Illes Balears, José Ramón Bauzá. Bauzá legisla contra l’Estatut d’Autonomia que ha promès respectar i complir i es nega a acatar les sentències de l’última instància judicial de les Illes.

L’actitud de Bauzá és la d’un insubmís, d’un polític que no acata les sentències, d’una persona que no accepta la separació de poders. És a dir, Bauzá és un autèntic antisistema.

EU reclama que, també en aquest cas, caigui tot el pes de la llei sobre aquelles persones que desacaten les sentències, que és molt més greu en el cas dels governants. Bauzá ha de cedir, ha de baixar del seu pedestal, ha de renunciar a l’autoritarisme i ha de negociar per reduir redreçar la situació de caos en la que ell, només ell, ha sumit el sistema educatiu de les Illes.

EU vol recordar que desobeir els tribunals pot ser constitutiu de delicte i que es pot perseguir penalment. En aquesta comunitat ja tenguérem un president, Gabriel Cañellas, prevaricador i corrupte, que es va salvar per la prescripció del delicte, mentre que un altre, Jaume Matas, està a la presó com a conseqüència de la primera condemna per corrupció. No ens mereixem tenir un altre president del PP que sigui un delinqüent!

Share This