– El TSJIB ha desmuntat tots els estratagemes de Bauzá.

– Al Govern no li queda altre remei que acatar les resolucions judicials.

TILEL TSJIB, amb una agilitat que demostra el convenciment que té de les seves resolucions anteriors i que no està disposat a permetre els estratagemes destinades a guanyar temps i a incomplir les sentències i autos, ha rebutjat l’últim intent a la desesperada d’evitar la suspensió del TIL.

El TSJIB ho deixa ben clar: el TIL és mort i no es pot aplicar. Molt menys es pot imposar als centres, que han de recuperar la legalitat anterior i que poden aplicar els projectes lingüístics que tenen aprovats i que el Govern volia obligar a modificar-los. Per altra part, aquells que s’haguessin aprovat per imposició del Govern es podran modificar si així ho vol la comunitat educativa.

L’última maniobra del Govern ha tengut el mateix lamentable resultat que les anteriors: no ha servit de res i no les queda més remei que reconèixer la mort del que era el projecte estrella de Bauzá.

EU celebra l’agilitat i la coherència del TSJIB i exigeix responsabilitats polítiques pel desgavell i la crispació que s’ha generat en el sector educatiu. Aquestes responsabilitats han de passar pel seu responsable primer i últim: el president José Ramón Bauzá.

Ja no valen més caps de turc, ja no enganya ningú substituint conselleres o secretaris autonòmics, el problema no són els gestors que no són prou eficients, el problema és un president que amb les seves obsessions ha portat a aquesta situació. L’única possibilitat de recuperar el seny i la normalitat és la retirada del president i la seva substitució per una persona que no sigui esclava de les seves manies i obsessions. Bauzá és un cadàver polític, i el que pertoca amb els cadàvers és el seu enterrament (polític).

No prolongui més la seva agonia, senyor Bauzá. Vagi-se’n ja i estalviï’s i estalviï’ns l’espectacle de veure un president indigne que, amb trampes de tafur, vol seguir imposant les polítiques que han generat el caos.

Share This