recepcion-autoridades-1024x768Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera denuncia que en els darrers temps el port d’Eivissa ha esdevingut una parada gairebé obligatòria per bucs de guerra de diferents nacionalitats (espanyols, alemanys, nord-americans…).

Les visites al nostre Port, a més, vénen acompanyades de rebudes “institucionals” als comandants dels bucs, en una vergonyosa reedició illenca del “Bienvenido Mr. Marshall”. En aquest darrer cas, diverses autoritats del Partit Popular han estat fotografiades a la coberta del buc nord-americà USS Mitscher i, en una aberrant foto de grup, just a sota d’un dels canons del buc. El PP s’alinea així amb la idea d’una Mediterrània i unes illes vigilades per bucs de guerra.

A més, denunciem les suposades tasques de neteja d’un bosc cremat a es Cubells per part dels marines, en virtut d’un desconegut acord d’ajuda i sense que la ciutadania sàpiga qui coordina i amb quins objectius aquestes tasques.

EU d’Eivissa i Formentera vol un port de pau a Vila. No volem que Eivissa sigui escala obligada en les diferents missions militars a la Mediterrània on les diferents armades defensen els interessos imperialistes amb mitjans militars.

Share This