– Condemnam l’atac al Casal Voltor Negre i manifestam la nostra solidaritat amb els seus membres.

Voltor NegreFa pocs dies, als carrers d’Inca aparegueren cartells de l’organització feixista Falange Española. Aquest partit que és legal, al contrari del que passa amb els partits d’ideologia feixista a Europa, fa apologia de la violència i del racisme amb total impunitat.

El passat divendres a la nit, un grup d’energúmens feixistes assaltaren i destrossaren el Casal Voltor Negre de Palma. A pesar que aquest casal està molt prop d’una comissaria de policia, no hi va haver cap actuació policial contra aquest grup violent, ni consta que a hores d’ara hi hagi cap detingut.

EU vol manifestar la seva solidaritat amb els membres del Casal Voltor Negre i els animam a no deixar-se acovardir per aquest tipus d’accions violentes i a mantenir la seva activitat. Al mateix volem denunciar amb la màxima contundència aquesta agressió feixista i exigir la detenció i posada a disposició judicial dels seus autors. Al mateix temps, exigim una investigació al Reial Mallorca, ja que sembla que els autors de l’atac vestien camisetes d’aquest club de futbol i poden pertànyer a un grup violent relacionat amb el club.

EU valora molt positivament la concentració convocada per Alerta Solidària pel pròxim dilluns a les 20 hores a la Plaça de Cort de Palma, i anima a la ciutadania a participar-hi. No podem restar indiferents davant les agressions feixistes ni permetre que quedin impunes.

Share This