– L’equip de govern es planteja treure-la a concurs públic a pesar del fracàs dels serveis privatitzats.

piscinaSembla que no aprenen de l’experiència. Davant la intenció manifestada per l’empresa que gestiona la piscina pública de Manacor, l’equip de govern es planteja com a alternativa convocar un concurs públic per a donar la seva gestió a una nova empresa privada, a pesar dels problemes que això els ha donat en la mateixa piscina i els que han hagut de suportar els ciutadans amb la gestió privada de l’aigua.

Per a EU de Manacor, aquesta és una opció que s’hauria de descartar directament i ni tan sols hauria de preveure’s com a una possibilitat. En aquests moments, sembla que tenen la possibilitat de recuperar la gestió pública d’una manera ràpida i sense cap cost per a les arques públiques. Per tant, no s’hauria de perdre el temps ni hi hauria d’haver dubtes.

En relació al servei de l’aigua, els ciutadans de Manacor hagueren de patir al llarg dels anys les deficiències de la gestió privada, que costarà resoldre completament. En el cas de la piscina no es pot repetir la situació, ara que ja tenen experiència.

L’equip de govern municipal no només s’equivoca quan fa concessions a empreses privades, sinó que mostra una lentitud insuportable a l’hora de resoldre els problemes. La incapacitat per a modificar un planejament urbanístic absurd, que s’ha mantingut al llarg de decennis, ha posat en perill l’economia del municipi amb les reclamacions per expropiar zones verdes. La manca d’agilitat per a resoldre el problema de l’aigua i recuperar el control públic, va fer que els problemes s’agreujassin i que els ciutadans patissin un mal servei durant molt temps. En el cas de la piscina, no pot passar el mateix: volem gestió pública i la volem ja.

Share This