IMG-20141101-WA0001El passat divendres 31 d’octubre, va tenir lloc al restaurant La Ponderosa una reunió organitzada per Esquerra Unida de Capdepera amb afiliats i simpatitzants. El motiu d’aquesta reunió, era iniciar el full de ruta per a la
elaboració d’un programa municipal que sigui capaç de tallar els principals problemes de la ciutadania, que està patint una crisi que no ha provocat, i marcar el full de ruta que ha d’orientar el camí cap a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques de maig de 2015.


Es va proposar iniciar un procés participatiu en el qual la ciutadania
organitzada pugui canalitzar la resposta a les polítiques inhumanes de retallades, un projecte d’esquerres en el qual veïns, associacions i plataformes siguin un agent actiu i protagonista en una proposta de canvi, a l’estil guanyem Barcelona.


Per a això, i per canalitzar la participació, vàrem decidir com següent pas realitzar un acte/assemblea a finals de novembre, en el qual donarem espai als que estiguin interessats en involucrar-se en l’elaboració del programa municipal, així mateix hi tendran cabuda totes les propostes i opinions provinents dels diferents àmbits de la ciutadania.

Inicialment, i d’una manera totalment oberta, pensem treballar sobre propostes tan importants com la Convergència ciutadana; Municipis que creen ocupació; Municipis democràtics i participatius; Municipis amb serveis de qualitat; desenvolupament local sostenible; Municipis amb garantia d’igualtat de gènere.


També es va acordar que durant la primera setmana de novembre
es triarà, a través d’un procés democràtic, al delegat/da de
l’assemblea d’Esquerra Unida de Capdepera per participar com a representant a l’assemblea d’EU Mallorca del die 15 de novembre i la d’EUIB del 13 de desembre a Palma de Mallorca. En aquestes assemblees es triaran el coordinador de Mallorca i el de les Illes Balears, respectivament.


Finalment, agraïm l’assistència i suports mostrats per tots els participants en aquesta reunió, i convidem a tothom a seguir sumant forces per formar un front de convergència d’esquerres. Els nostres Facebook i correu electrònic, a través dels quals pots contactar amb nosaltres, són:


EsquerraUnida Capdepera
esquerraunidacapdepera@hotmail.com

Share This