Cristina imputadaEU celebra la decisió de l’Audiència Provincial de rebutjar els recursos contra la imputació de Cristina de Borbó, que havia fet el jutge Castro, a pesar de totes les pressions que tractaven d’evitar que fos jutjada una persona de la família reial.

L’opinió pública no hauria entès que la persona que compartia al 50% les empreses del seu marit i que es beneficiava dels ingressos irregulars tant com Urdangarín, no pogués estigués imputada en el judici pel cas Nóos.

Cristina de Borbó tendrà la possibilitat de declarar en el judici, i si aconsegueix convèncer al tribunal que ella no va participar en els negocis del seu cònjuge ni va ser còmplice d’ell, serà absolta, però si no és així, hauria de rebre el mateix tractament que els altres imputats que no són de sang reial.

EU entén que avui la Justícia ha guanyat credibilitat. Ara seria desitjable que no hi hagués més retards i que el judici es celebri el més aviat possible.

Share This