Treballadors EMTLa direcció de l’Empresa Municipal de Transport de Palma, està actuant amb gran irresponsabilitat en relació als seus treballadors i a les negociacions del conveni col·lectiu de l’empresa, com també en relació als usuaris del transport públic de Ciutat, ja que aquesta legislatura ha empitjorat de manera considerable el servei, eliminant línies i reduint freqüències i treballadors, tot per aconseguir estalviar, encara que posin en perill la seguretat amb les seves retallades.

Incapaços d’arribar a un acord amb el comitè d’empresa, la direcció de l’EMT ha tractat d’aconseguir amb argúcies que el Tribunal d’Arbitratge (TAMIB) donàs suport a les seves pretensions, al·legant un fals bloqueig de les negociacions. No aconseguiren el seu objectiu i es veuen obligats a continuar la negociació del conveni amb els treballadors però, en una actitud completament irresponsable, no han acudit a la reunió programada amb el comitè d’empresa.

EU exigeix un canvi d’actitud als gestors de l’EMT, han d’abandonar la seva prepotència i han d’acceptar que les condicions laborals i de prestació del servei, s’han de negociar amb els representants dels treballadors, i han d’arribar a acords. Si no ho fan així, obligaran als treballadors a adoptar mesures de pressió, que perjudicarien els usuaris. Per tal d’evitar-ho és necessari que la direcció de l’empresa torni a les negociacions amb la voluntat d’arribar a acords que siguin beneficiosos per les dues parts. El que no poden fer en cap cas, és ignorar les reivindicacions dels seus treballadors i abandonar les negociacions.

Share This